Contenido principal Menú principal Herramientas Buscar Pie de página
logotipo CECRV
imagen decorativa
Noticias RSS, es un sencillo formato de datos que es utilizado para redifundir contenidos a suscriptores de un sitio web.

NOUS MARIDATGES TEATRALS AMB VINS DO CATALUNYA

11/02/2014

Els vins de la Denominació d’Origen (DO) Catalunya tornen a maridar diverses estrenes teatrals del mes de febrer a la ciutat de Barcelona.

Demà dimecres 12 de febrer, la DO Catalunya participarà en l’estrena de Coaching, una comèdia política amb Roser Batalla i Lolo Herrero, entre d’altres, al Teatre Tantarantana (21 hores), oferint un tast de benvinguda als assistents.

Els assistents a les estrenes del Teatre Nacional de Catalunya també podran conèixer i tastar diferents vins de la DO Catalunya de la mà d’una de les seves sumillers, un cop finalitzin les estrenes teatrals, amb l’objectiu de ‘maridar’ les tertúlies dels espectadors posteriors a les representacions.

El proper dimecres, 19 de febrer a les 20 hores, la Sala Petita acull l’estrena d’ Ocells i Llops de Josep Maria de Segarra amb la direcció de Lurdes Barba. El dijous 27 de febrer serà el torn per a l’estrena a Sala de Gran de Doña Rosita La Soltera o el Lenguaje de las Flores, de Federico Garcia Lorca, amb la direcció de Joan Ollé i amb la recent guanyadora del Gaudí a la millor actriu protagonista, Nora Navas entre d’altres.

Aquestes propostes formen part de la campanya La DO Catalunya surt a escena. Amb la premissa que el vi és cultura, es proposa un calendari de maridatges que permeten als assistents aprofundir en la cultura vitivinícola del país mentre gaudeixen d’altres manifestacions culturals i artístiques.

Aquest febrer, a més, i seguint amb la divulgació de la cultura del vi i del producte propi, tindrà lloc al Mercat de la Llibertat de Gràcia un tast d’iniciació amb els vins de la DO Catalunya (divendres 28 de febrer a les 19 hores), acompanyats per una degustació de productes de mercat. Es tracta d’un acte en col—laboració amb Enjoy Wine. Més informació a http://winellibertat.blogspot.com.es/

Volver: Vuelve a la página de donde vienes.
Subir
Buscador google

Google

búsqueda restringida a nuestro sitio web

© Copyright 2014 Conferencia Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas. Reservados todos los derechos.
Ronda de Atocha, 7 - 28012 MADRID. Teléfonos 91 058 44 95 . Fax 91 553 85 74.
cecrv@cecrv.eu

Diseño web: www.rafagomez.com. Desarrollo web y programación: www.javiruiz.com